avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cate zile de co am după 20 ani de activitate!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cate zile de co am după 20 ani de activitate!

Bună dimineața! O rugăminte, lucrez in sănătate, în decembrie 2019 am făcut 20 de ani de activitate și am beneficiat de 32 zile co,după împlinirea celor 20 de ani de activitate mi se mai adauga vreo zi sau vreun spor de vechime,trecând la altă gradație? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 16 Ianuarie 2020
gradația 5 - peste 20 de ani - și se determină prin majorarea salariului de bază avut cu cota procentuală de 2,5%, rezultând noul salariu de bază.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime invatamant preuniversitar sbpackard170 sbpackard170 As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Sunt institutor SSD, Grad I, cu vecgime 41 ani, sunt pensionata si lucrez in sistemul de plata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu odihnă Ellyn Ellyn Bună ziua! In decembrie 2019 am făcut 20 ani vechime ,(lucrez la stat) de cate zile de concediu beneficiez,la salariu se mai adauga ceva având în vedere ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru vechimea in munca Cristina Sfintean Cristina Sfintean Buna ziua! Sporul pentru vechimea in munca de la cati ani se aplica, dupa 3 ani sau de la 5 ani? (vezi toată discuția)