avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocația de stat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocația de stat

Din iulie am părăsit domiciliul conjugal cu fetița de 6 ani ,alocația e pe numele tatălui pe card, din mai nu am mai scos-o, in februarie e primul termen pt divorț, fostul soț nu vrea să imi dea cardul de alocație că zice ca e card personal, se poate folosi de bani fetei deși nu e la el de atâta timp fetița ?mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)
Probleme cu declarația-acord Karidia Karidia Buna seara. In primul rand , voi relata de la inceput problema mea ca sa se poata intelege. Sunt divortata si am o fetita cu fostul sot. Acum 6 ani , am decis ... (vezi toată discuția)