avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... persoana juridica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

persoana juridica

un salariat conduce o autoutilitara inmatriculata la societatea unde lucreaza . Incalca o regula de circulatie in timpul serviciului .
Procesul verbal de constatare ,incheiat de politist se face pentru persoana juridica sau persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:19, 18 Ianuarie 2020
Pai cine a incalcat regula, persoana juridica sau persoana fizica?! Cine greseste plateste.
nu am intrebat cine plateste , am intrebat cum se face procesul verbal , cum se completeaza ?pe persoana juridica sau persoana fizica ,avand in vedere ca , talonul este pe persoana juridica , asigurarea pe persoana juridica si soferul in timpul serviciului
PV de contravenție se completează după datele de identificare ale șoferului vinovat. Mașina aparținând unei persoane juridice nu e vinovată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul politistului de a lasa procesul verbal de contraventie e un abuz ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Am fost sanctionat de catre politia rutiera pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - cu retinerea permisului 30 zile + amenda + 4 puncte. Am ... (vezi toată discuția)
Accident unu fara itp altu fara rca, cine e vinovat?? razvan007 razvan007 in cazul unui accident intre o persoana care nu are itp valabil si care loveste o masina care nu are rca, pe un drum public, cine e vinovat?? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rutiera Silviu G Silviu G Salut, V-as ruga sa imi precizati pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a contesta o amenda rutiera. Situatia pe scurt: am fost oprit de un politist, ... (vezi toată discuția)