avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... persoana juridica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

persoana juridica

un salariat conduce o autoutilitara inmatriculata la societatea unde lucreaza . Incalca o regula de circulatie in timpul serviciului .
Procesul verbal de constatare ,incheiat de politist se face pentru persoana juridica sau persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:19, 18 Ianuarie 2020
Pai cine a incalcat regula, persoana juridica sau persoana fizica?! Cine greseste plateste.
nu am intrebat cine plateste , am intrebat cum se face procesul verbal , cum se completeaza ?pe persoana juridica sau persoana fizica ,avand in vedere ca , talonul este pe persoana juridica , asigurarea pe persoana juridica si soferul in timpul serviciului
PV de contravenție se completează după datele de identificare ale șoferului vinovat. Mașina aparținând unei persoane juridice nu e vinovată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul politistului de a lasa procesul verbal de contraventie e un abuz ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Am fost sanctionat de catre politia rutiera pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - cu retinerea permisului 30 zile + amenda + 4 puncte. Am ... (vezi toată discuția)
Accident unu fara itp altu fara rca, cine e vinovat?? razvan007 razvan007 in cazul unui accident intre o persoana care nu are itp valabil si care loveste o masina care nu are rca, pe un drum public, cine e vinovat?? mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rutiera Silviu G Silviu G Salut, V-as ruga sa imi precizati pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a contesta o amenda rutiera. Situatia pe scurt: am fost oprit de un politist, ... (vezi toată discuția)