Arsene1876@gmail.com 
	    	Utilizator

Arsene1876@gmail.com 
	    	Utilizator	    

Detaliati problema dvs ...
 Arsene1876@gmail.com 
	    	Utilizator

Arsene1876@gmail.com 
	    	Utilizator	    

Detaliati problema dvs ...
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Arsene Nicolae	                   

Am lucrat în Brașov la uzina 2 muncitor necalificat în anul 1978pîna în 1979 .rog sami spuneți dacă puteți scoate actele necesare? (vezi toată discuția)
	                    Arsene Nicolae	                   

Am lucrat în Brașov la uzina 2 muncitor necalificat în anul 1978pîna în 1979 .rog sami spuneți dacă puteți scoate actele necesare? (vezi toată discuția)

COSTICA DALBAN	                   

Buna ziua,
Domnule avocat,
Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca dumneavoastra ma puteti ajuta, in vederea obtinerii adeverintei pentru dobandirea GRUPEI de ... (vezi toată discuția)
	                    COSTICA DALBAN	                   

Buna ziua,
Domnule avocat,
Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca dumneavoastra ma puteti ajuta, in vederea obtinerii adeverintei pentru dobandirea GRUPEI de ... (vezi toată discuția)

AdyTractorul	                   

Buna ziua, am lucrat la uzina Tractorul Brasov in perioada 1980-1995 ca electrician montator masini unelte si agregate.Am dreptul la grupa? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
	                    AdyTractorul	                   

Buna ziua, am lucrat la uzina Tractorul Brasov in perioada 1980-1995 ca electrician montator masini unelte si agregate.Am dreptul la grupa? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)