avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plata apa in avans si nemairecunoacuta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plata apa in avans si nemairecunoacuta

Bună,acum 10 luni aveam plătiți in avans 10 mc de apă( pusesem lunar cate 2 mc de apă iar la citirea contorului s-a dovedit că aveam consumati mai puțini cu 10 mc).Am relatat totul administratorului de bloc si am ramas de comun acord să dau citirea cu minus până ajung la nr afișat pe contoar.Am plecat în Italia timp de 5 luni iar la întoarcere nu mai figura cu cei 10 mc se apa plătiți. Am cerut explicații, dar nimeni nu mai gaseste nicio citire, deși repet,lunar se făcea citirea veche si nouă si se preda administratorului. M-au pus si la plata taxelor deși eram plecată pe motiv că nu făcusem cerere scrisă. Prejudiciul financiar nu e mare dar ma deranjează foarte mult obraznicia cu care imi spun ca nu mai au citirile, ca nu le mai găsesc.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat, ce as mai putea să fac in aceste condiții.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Consum pausal adela c adela c buna. problema mea este urmatoarea: In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)
Plata apei la pausal cristinutza_craiova cristinutza_craiova Buna seara, Am apometre montate si la baie, si la bucatarie, insa nu duc citirea lor decat o data la cateva luni, din aceasta cauza mi s-a pus la plata apa la ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa FURDI74 FURDI74 BUNA tuturor....locuiesc in orasul CARANSEBES si as dori sa pun o intrebare....vi se pare normal ca la un consum de apa rece contorizat cu apometre [ 8m cubi] ... (vezi toată discuția)