avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector ?

Acum ca victoria lui Traian Basescu este evidenta , trebuie sa vedem daca Liviu Negoita ajunge premier sau ramane primar de sector .

Voi ce parere aveti ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 00:57, 10 Decembrie 2009
Nu cred ca Negoita va fi alesul lui Base. Eu deja ma gandesc, incerc sa "vizionez" cu ochii mintii lui Base, ca surpriza s-a putea sa fie chiar Tariceanu! Oricum este un nonconformist al solutiilor.
Nu-l mai pune Base pe Tariceanu , ca si-a mancat amarul cu el 3 ani si ceva , si nu mai risca !

Daca Basescu o sa propuna premier o gluga de coceni , penelistii o sa se grabeasca sa voteze gluga aia , chiar daca nu este formata decat dintr-un singur cocean , pentru ca la alegerile anticipate cel putin jumate din penelisti dispar din parlament .
@Romania_Inedit- De ce nu ai rabdare sa vezi ce se intampla? Nu mai are farmec daca anticipezi fiindca tot ce ai anticipat pana acum iti contrazice cartile de tarot! Vad ca victoria , indiferent a cui va fi , se lasa asteptata! Iar dupa aceea totul este un joc de sah!B-)
Nu am avut timp suficient , ca-i dadeam lui Negoita in tarot , ca sa vad daca ajunge sau nu prim-ministru !
Hai ca sunteti grozvi, unul joaca sah si altul ghiceste in cartile de tarot....:D. dar pana la urma cred ca vom avea o mare surpriza. Eu nu m-am uitat astazi la televizor , s-au facut cartile?

Alte discuții în legătură

Pe cine o sa desemneze traian basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)