StefanA2019 
	    	Utilizator

StefanA2019 
	    	Utilizator	    

Beneficiez de pensie militara parțial anticipata (apt limitat) și vreau sa aflu dacă ma pot angaja la un alt loc de munca, care sunt condițiile?
~ final discuție ~
 Mareș231	                   

Va salut! La calculul zilelor stagiului militar(ptr pensionare), se ia în calcul din ziua seriei de incorporare sau din data luării în evidenta (ozu)!?  (vezi toată discuția)
	                    Mareș231	                   

Va salut! La calculul zilelor stagiului militar(ptr pensionare), se ia în calcul din ziua seriei de incorporare sau din data luării în evidenta (ozu)!?  (vezi toată discuția)

RDoru	                   

Bună ziua.
Fiind clasat ca apt limitat, în prezent pensie anticipată parțial pot să mă angajez la privat fără a încălca vreo lege?
Mulțumesc. (vezi toată discuția)
	                    RDoru	                   

Bună ziua.
Fiind clasat ca apt limitat, în prezent pensie anticipată parțial pot să mă angajez la privat fără a încălca vreo lege?
Mulțumesc. (vezi toată discuția)

RDoru	                   

Bună .
   Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial.
  Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)
	                    RDoru	                   

Bună .
   Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial.
  Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)