avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actualizare statut Asociatir de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actualizare statut Asociatir de proprietari

Am preluat de curând asociația de proprietari în funcția de președinte, însă la Statut nu am găsit următoarele documente: procesul verbal al adunării generale cu semnăturile, acordul de asociere și tabelul cu locatari. Cum trebuie să procedez pentru actualizarea Statutului cu toate documentele aferente?
Am făcut cerere la Judecătorie pentru a le cere în copie, dar nici aceasta nu le-a găsit, motivand că a trecut foarte mult timp de la înregistrarea acestora la Judecătorie.
Precizez faptul că Statutul este conform Legii 196/2018.
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 19:48, 25 Ianuarie 2020

CipM a scris:

Multumesc pentru raspuns.

Si care este procedura de actualizare a statutului asociatiei de proprietari ?

Se scoate la imprimanta statutul model 2019, se semneaza si stampileaza de presedinte pe fiecare pagina, apoi la sfarsit se strang semnaturi de la locatari (cat la suta din locatari?) ?

Cele bune
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
stanciu4444, utilizator
Locatarii n-au nicio treaba, vedeti ce-i aia locatar la art 2 lit m) L196/2018. Cu proprietarii aveti treaba.
Gasiti raspuns la art 57 pct o), art 53 pct b), art 2 pct v), si 21 alin (3) L196/2018.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea numelui membrilor comitetului ales in asociatia de proprietari catalin.vancea24 catalin.vancea24 Buna ziua, dupa sedinta statutara in care a fost ales presedintele si comitetul executiv dupa demisia presedintelui si comitetului vechi, noul presedinte si ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte cu acte oficiale. Cornelia Muntean Cornelia Muntean Pe scurt: La asociatia noastra de proprietari s-a schimbat cu ocazia unei sedinte presedintele. Avem procesul verbal al sedintei si semnaturile celor ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)