avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contribuție pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contribuție pensii

Am lucrat la o firmă privată în comert in perioada de după revoluție cu convenție civilă din acea perioadă o perioadă de trei ani perioada pentru care nu mi să platit contribuția pentru pensie
Întrebarea mea este cum as putea recupera acea perioadă sau daca pot plati pentru acei ani
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:47, 24 Ianuarie 2020
Nu se mai poate face nimic pentru ca pentru acel tip de venit trebuia singura sa mergeti la casa de pensii sa incheiati contract cu ei si sa va platiti contributia lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)
Întreprindere individualã ºi declaraþia de ºomaj ºi cas kgi_csilla kgi_csilla Bună ziua, Am a întrebare: Trebuie plătit contribuţia de şomaj şi CAS în cazul unei II înfiinţat în anul 2009 care realizează venit lunar pe baza ... (vezi toată discuția)