avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii sanatate

buna ziua. in cazul in care am un salariat din alta localitate, ce anexe din declaratia la sanatate trimit la casa de sanatate respectiva?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:30, 16 Decembrie 2009
Declaratia de FNUASS pentru toti salariatii se depune la Galati.

Declaratia de sanatate :
-CAS Brasov
-CAS Galati
Intrebarea mea este cine o depune la Brasov?

Ca sa va ajut cu aplicatia pentru declaratii puteti sa-mi trimiteti mesaj privat si va dau nr de tel sa vb.
uitati cum am facut eu. am listat asa:
1. lista nominala cuprinzand persoanele asigurate pt care se plateste cass - Casa se Asigurari Galati.
2. lista nominala cuprinzand persoanele asigurate pt care se plateste cass - Casa se Asigurari Brasov.
3. lista nominala cuprinzand personalul care intra in activitate - Galati
4. lista nominala cuprinzand personalul care intra in activitate - Brasov.
5. centralizator referitor la obligatiile de plata ale angalatorului:
- Brasov x lei;
- Galati y lei.

Normal ar fi ca: 1 si 3 sa se depuna la Galati, iar 2, 4 si 5 la ambele Case, nu?
Da, e bine .
Galati=1,3 si 5(b)
Brasov=2,4 si 5(a)

contributie sanatate Galati +contributie sanatate Brasov = total contributie sanatate de pe statul de salarii
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Alegere casa de sanatate de catre salariat ga-ga ga-ga Buna ziua. Sunt la inceput de activitate- si am angajati cu domiciliul in 3 judete- contractele de munca s-au incheiat deja-( locul muncii -in ue-franta- asa ... (vezi toată discuția)