avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Revenirea in aceeasi pagina
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Revenirea in aceeasi pagina

M-am apucat de "curatenie". Bineinteles ca am inceput din ultima pagina parca 152.
Am o problema, de cate ori sterg ceva sau mut ma reintorc in prima pagina, adica de azi.
Se poate face ceva? Nu de alta dar se pierde timp cu revenirea la pagina la care eram. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 22:34, 9 Decembrie 2009
Am observat si eu mai demult, nu am vreo solutie tehnica dar pot sa iti spun cum fac eu: mai deschid aceeasi pagina inca o data sau dau tot timpul open in new tab.
Incercam sa remediem si aceasta problema. Maine avem o lansare si sper ca din zilele urmatoare sa incepem sa rezolvam din problemele din forum.
Multam. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagina alba Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu In ultimele doua saptamani mi se intampla de doua-trei ori pe zi sa accesez o pagina de forum ( orice topic) si dintr-o data sa dispara scrisul si sa imi apara ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)