avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare in proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare in proces civil

Buna ziua,
Ce inseamna :"Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei. Pronunţată in sedinta publica azi, 13.01.2020.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 13.01.2020"
Va mai fi comunicata acasa incheierea? De la ce data incepe sa curga termenul de Apel?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
AurelianDan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amânarea pronuntarii se dispune în marea majoritate a cauzelor în principal datorita volumului mare de munca al judecătorilor.Hotararea o primiti acasa prin posta termenul de apel curgând de la data comunicării la domiciliul dvs.La termenul indicat daca nu se dispune alta amânare de pronunțate o sa aflati solutia admite sau respinge .
Va multumesc mult!
Chiar sunt curios daca vor da pronuntarea astazi,deoarece am vazut un comunicat al Adunarii Generale a Judecatorilor care restrange spetele proceselor care se vor judeca doar la Urgente...
Bună ziua.

Înseamnă că soluția se va pronunța în data de 27.01.2020 (dacă nu se va amâna din nou), aceasta urmând a fi trecută pe portalul instanței de judecată fie în ziua pronunțării, fie ziua următoare.
Soluția pronunțată și afișată pe portal va face parte integrantă din hotărârea ce vi se va comunica, ulterior, la domiciliu, în cca 30 zile - 4 luni, de la data pronunțării ei.
Termenul de apel începe să curgă de la data primirii hotărârii.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)