avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare in proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare in proces civil

Buna ziua,
Ce inseamna :"Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei. Pronunţată in sedinta publica azi, 13.01.2020.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 13.01.2020"
Va mai fi comunicata acasa incheierea? De la ce data incepe sa curga termenul de Apel?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
AurelianDan, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va pronunța la data de 27.01, dar instanța va putea să amâne din nou pronunțarea la o altă dată.

AurelianDan a scris:

Buna ziua,
Ce inseamna :"Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei. Pronunţată in sedinta publica azi, 13.01.2020.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 13.01.2020"
Va mai fi comunicata acasa incheierea? De la ce data incepe sa curga termenul de Apel?
Va multumesc!

Au dat solutia:"Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestația la executare. Anulează executarea silita si toate actele de executare silită efectuate in dosarul de executare nr. xxx/2019 al BEJ xxx. Ia act ca contestatorul nu solicita obligarea intimatei la plata cheltuielilor de judecată. Cu apel in 10 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Judecătoria xxx.
Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, azi, 27.01.2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 27.01.2020
"
Este vorba de invocarea prescriptiei dreptului de a cere executarea silita intr-un credit ipotecar. Din pacate nu am avut posibilitatea sa angajez un avocat,inca nu ma bucur,sper sa fie bine pana la final. Ce se va intampla in continuare?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2020
AurelianDan, utilizator
Bună ziua la mine sa încheiat un proces civil pe fond în ianuarie și a rămas în pronunțare mi sa amînat de 8 ori la 15 zile mereu termen este posibil așa ceva? Ăștia cred că poate amina și 10 ani rămîne în pronunțare ferească Dumnezeu în ce țară traim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)