avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Executare persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Executare persoana fizica

Buna ziua , am o datorie de 19000 lei la anaf adunata din 2010 pt un pfa , pfa care s a radiat in martie 2019 automat datorita faptuluu ca aveam 6 coduri caen si nu am solicitat sa se scada la 5 coduri , ulterior am deschis un srl si doresc sa va intreb daca datoriile pe persoana fizica se pot resfrange asupra bunurilor srl ului ( un autoturism si un teren extravilant) , nefiind actionar singular , avand inca un asociat .multumesc.o zi buna

Alte discuții în legătură

Recodificare automata - implicatii? Popu Popu Am avut inainte de recodificare codurile CAEN 7221, 7222,7230 si 7240 toate la norma de venit. In urma recodificarii automate(presupun) aceste 4 coduri s-au ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat vrajit0ru vrajit0ru Buna ziua Am avut un pfa inregistrat ca platitor de tva, care a fost radiat de ORC deoarece nu am depus la timp acea cerere de modificare a codurilor ... (vezi toată discuția)
Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)