Buna seara, am avut ceva probleme la poliție,am furat un telefon de la o femeie,m-a invitat la ea in casa si fiind cu el in mana am fugit. Urmatoarea zi m-a luat poliția. Am dat declaratie, am platit suma pentru a inapoia telefonul, Precizez ca l-am băgat la amanet. Dupa ce am dat declaratia am fost lăsat acasa si mi s-a comunicat ca voi fi chemat pe o data anume la tribunal. Am inteles ca sotul dansei a depus si el ceva plangere. Intrebarea mea este unde se va ajunge la acest caz, dat fiind faptul ca am înapoiat bunul in starea in care a fost, nu am strigat in casa nu am avut nici o forma de violență, a recunoscut si doamna. Voi lua amenda sau va fi ceva mai grav...?
Daca sunteti la prima abatere veti scapa probabil nepedepsita sau veti primi cu suspendare. Cautati sa nu-i enervati pe politisti si procurori, ca de ei depinde in mare parte solutia.
Furt
alex10
Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)