avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxa de prima inmatriculare auto pentru 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxa de prima inmatriculare auto pentru 2010

va rog foarte mult sa-mi spuneti daca s-a aprobat vreo noua prevedere legala (care sa se aplice de la 01.01.2010) privind taxa de prima inmatriculare pentru anul viitor, daca a fost promulgata legea care transforma taxa intr-un impozit pe poluare, cum s-a vehiculat la un moment dat. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ooopsss , utilizator 19:09, 5 Ianuarie 2010
Nu sunt modificari in privinta taxei.

INFORMARE DE PRESÃ

"Guvernul a aprobat propunerea Ministerului Mediului şi Pădurilor de scutire de la plata taxei pe poluare pentru autovehiculele sub 2000 cmc pentru 45 zile


La propunerea Ministerului Mediului şi Pădurilor, Guvernul României a aprobat, în şedinţa de ieri, 29 decembrie 2009, Ordonanţa de urgenţă pentru aplicarea unor măsuri privind taxa pe poluare pentru autovehicule."



Stie cineva ceva mai exact desprea aceasta scutire de taxa...adica la ce autoturisme se aplcica mai exact?

Ceea ce am citit pe net nu este in tocmai ceea ce am auzit la TV la stiri despre aceasta scutire...

La stiri se spunea: orice cetacean care importa un autoturism SH inmatriculat pentru prima data intr-un stat membru UE si este scutit de plata taxei de poluare daca autoturismul se inmatriculeaza in primele 45 de zile ale anului 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa la un autoturism cumparat de nou in 2009? victorte victorte Buna ziua, Problema sta in felul urmator: in 2009 am cumparat un autoturism nou, din tara (reprezentanta), Euro IV, care atunci era scutit de taxa. Daca ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare pentru autovehicule Lari Paduraru Lari Paduraru Beneficiarii Legii 290/2003 nu beneficiaza si de scutire la plata taxei de poluare pentru autovehicule? (vezi toată discuția)