avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,am primit o executare silita ca girant de la un C.A.R.
Mentionez ca am rate credit in valoare de 700 lei,o rata la C.A.R. de 200 lei ca titular de contract si un angajament de plata in contul altei executari silite tot ca girant de la alt C.A.R. in valoare de 300 lei pentru acelasi titular .
In conditiile in care titularul de contract lucreaza, iar valoarea ratelor mele este jumatate din salariul meu net se mai poate institui poprirea pe salariul meu?
Pot dovedi cu acte cele afirmate legat de datoriile mele.
Cu respect,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:49, 3 Februarie 2020
Este legal să fiți executată silit ca girant, indiferent câte alte obligații și datorii aveți. Nu puteți scăpa de executarea silită dacă ați garantat plata acelui credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere somatie in cartea funciara arun.badiu arun.badiu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sunt girant la un credit la un C.A.R din localitate, titularul creditului nu a mai platit cateva luni, a ... (vezi toată discuția)
Girant executat silit aurelia_a85 aurelia_a85 In martie 2012 m-am pus girant CAR pentru un coleg, a luat 7500 lei. Acum, in martie 2014 am primit instiintare ca nu si-a achitat ratele stabilite si ca daca ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)