avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluarea personalului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluarea personalului

Buna ziua!
Mi s-au dat indicatii sa fac o evaluare a personalului...
Aveti idee cum sa incep?
Cel mai recent răspuns: ContSters30814 , utilizator 13:05, 28 Februarie 2012
Asa cum am promis, am postat la Documente utile si celelalte formulare necesare in evaluare precum si planul de actiune.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Doina Elena, Consultant resurse umane
imi poti trimite si mie pe email planul de actiune pentru evaluarea personalului?adresa de email :georgyka18@yahoo.com
g3orgyka a scris:

imi poti trimite si mie pe email planul de actiune pentru evaluarea personalului?adresa de email :georgyka18@yahoo.com

Documentele postate le gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/con...

Te rog frumos Georgiana , daca ai primit e-mailul solicitata aici , dami-l si mie . Mersi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariala in urma evaluarii ender.ro ender.ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu recomandari si cadrul legislativ necesar pentru urmatoarea situatie: Este vorba de o firma in care exista mai multi ... (vezi toată discuția)
Provovare pe post sanda1956 sanda1956 care sunt conditiile de promovare a personalului contractual de treapta I la IA, studii medii (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)