avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ACT DONATIE INTRE SOTI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ACT DONATIE INTRE SOTI

Detin un imobil împreună cu soția mea, imobil cumpărat împreună inainte de căsătorie. Vreau sa ii cedez partea mea. În cazul unui divorț, am dreptul la 1/2 din imobil?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:12, 31 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ii donati, puteti revoca donatia inainte de divort, doar asa veti avea dreptul la jumatate din imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare donatie,partaj v.petronel v.petronel in cauza sunt niste amici ai mei.Lucrurile stau astfel:sotul a avut apartamentul cumparat inainte de casatorie.Ei traiesc impreuna de 10 ani.In caz de ... (vezi toată discuția)
Cedare cota 1/2 din bun comun si taxe James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot ceda sotiei mele cota din 1/2 dintr-un apartament cumparat de noi in timpul casatoriei acum 4 ani. M-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Donatie essteffan essteffan Buna ziua, In primul rand o sa multumesc anticipat tuturor celor care raspund la aceasta solicitare. Sotia mea a primit de la parinti o bucata de pamand ... (vezi toată discuția)