avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... E posibil asa ceva??
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

E posibil asa ceva??

Vecinul meu are o ferma de vaci de peste100 capete.
Cum a crescut efectivul el a tot construit cate un adapost pe fundatie de beton,fara a avea Autorizatie de constructie si fara Acord de mediu
La asa efectiv si aproape de casa mea am sesizat Primaria care l-a dat in judecata si a obtinut hot. jud. definitiva de demolare.
Intre timp vecinul a ajuns consilier local si primarul nu a mai pus in aplicare hot. definitiva, ba mai mult i-a dat autorizatie de constructie pt depozit de furaje desi stia ca acolo stau animale.
E posibil asa ceva?
Am intrebat primarul, care mi a spus ca a apelat la un Executor judecatoresc care a mers la Judecator si i-a aprobat sa nu mai demoleze.
Din cate cunosc eu o hot. jud. definitiva poate fi modificata doar printr-o cale extraordinara de atac nicidecum prin"m-am dus si am vorbit cu judecatorul".
E posibil asa ceva? Sau
Pot sesiza Parchetul pt:Abuz in serviciu si Nerespectarea unei hot.judecatoresti??
Ce ma sfatuiti??
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2020
myn, utilizator
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 16:33, 5 Martie 2020
nu este legal.
autorizatia de construire a depozitului de furaje probabil mascheaza refuzul de a pune in aplicare hotararea pronuntata de instanta. constructiile ridicate fara autorizatie sunt cosmetizate in "depozite pt. furaje" practic nu se demoleaza nimic se schimba destinatia si i se da o fata legala. peste cativa ani o sa jure atat proprietarul cat si primarul ca a demolat si a ridicat conform autorizatiei alte constructii. ulterior o sa fie aproape imposibil sa demonstrati ca sunt aceleasi constructii si de fapt nu s-a pus in aplicare hotararea.
faceti demersurile necesare pentru punerea in aplicare a hotararii.
Ultima modificare: Joi, 5 Martie 2020
janapress, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata ContSters382135 ContSters382135 Un vecin a edificat o constructie ( niste scari de beton ) pe proprietatea mea , fara autorizatie de constructie . Primaria i-a pus in vedere sa intre ... (vezi toată discuția)
Anexa magazie lemne MihaiErik MihaiErik Bună ziua, stăm într o curte comuna în Brașov, și deținem 4 magazii de lemne construite în 1977 fără autorizație, care au fost transformate în ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face reclamatie? baza baza unde pot face reclamatie vecinului meu care a construit pe hotar si a depasit hotarul cu 20 de cm ( turnand beton ), si a ridicat un zid pentru garaj, si-a ... (vezi toată discuția)