avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă depășire viteză
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă depășire viteză

Bună ziua,
Am fost înregistrat în afara localității cu depășire de 31km față de indicatorul rutier iar pe PV e trecut:
Art. prevedere 108/1/c/3
Act normativ OUG 195/2002
Art. sancționare 101/2
Act normativ OUG 195/2002
Articolul sancționare 101/2 îl găsesc ca fiind abrogat. E în regulă sau pot face contestație în ceea ce înțeleg până acum?
Cel mai recent răspuns: Dumiy , utilizator 00:41, 3 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați citit greșit, art. 101 alin. 2 este cel care face trimitere la 108 c/3. Abrogat este 101 alin. 1 pct. 2.
Mulțumesc!

latka a scris:

Ați citit greșit, art. 101 alin. 2 este cel care face trimitere la 108 c/3. Abrogat este 101 alin. 1 pct. 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ieri am primit o amendă contravențională pentru ... chinezprost chinezprost Bună ziua. Ieri am primit o amendă contravențională pentru depășirea liniei dublu-continue și mers pe contrasens. În procesul verbal scrie: Act ... (vezi toată discuția)
Incadrarea gresita a amenzii in pv duce la anularea lui? serpe66 serpe66 am luat un radar cu 85km/h in localitate...deci am depasit cu 35 km/h...mi s-a intocmit pv cu 6 puncte amenda (324 lei) si 3 puncte penalizare : fapta ... (vezi toată discuția)
Art. 121/1 respectiv 101/2 din oug 195/2002 sunt abrogate? v_razvy v_razvy Buna ziua.Am fost sanctionat pentru depasirea vitezei intr-o localitate din Arges.In PV, agentul a completat la incadrarea faptei: art.121/1 din RAOUG ... (vezi toată discuția)