avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis suspendat și dovada de circulație expirata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis suspendat și dovada de circulație expirata

Bună ziua in august 2019 am avut un accident de care am fost vinovata în urma căruia sa deschis o ancheta la politia rutiera Brăila, în timpul acestei anchete mi sa reținut permisul de conducere și am primit o dovada de circulație totul ok pana în ianuarie 2020 când am întrat pe interzis și îmi expirase și dovada de 8 zile am fost oprita de politia rutiera Râmnicu Sărat și dusa la secție întocmire dosar penal pentru conducere,, permis reținut,, dar țin sa menționez ca permisul meu nu este încă reținut asta probabil o sa se întâmple când se va închide cazul din august 2019, eu am drept de dovada de circulație în continuare doar ca nu era reinoita? Este normal sa primesc dosar penal cum ca am circulat cu permisul de conducere suspendat? Mulțumesc mult celor ce ma pot ajuta!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:57, 3 Februarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Din pacate, da. Asa e! Permisul era suspendat. Aveati o dovada cu drept de circulatie... dar, care si aia era expirata.
Deci vorbim de o infractiune, adica dosar penal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu ce nu înțelegi? Ați produs un accident urmat de dosar penal,permisul de conducere reținut și eliberarea unei dovezi cu drept de conducere.Dacă dosarul din august se va clasa veți „beneficia„ de o suspendare a exercitării dreptului de conducere pe 90 zile fără drept de reducere..La Rîmnicu-Sărat dreptul de conducere a unui autoyurism era suspendare dovada era expirată de 8 zile. Practic dreptul de conducere era suspendat ăn momentul săvârșirii contravenței. Dosar penal . Dacă reușiți să clasați dosarul (sunt convins de acest lucru) vă mai așteaptă încă o perioadă de suspendare a exercitării dreptului de conducere pe 90 de zile..
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere luat in urma unui accident rutier - sofer incepator cosminrg cosminrg Buna ziua, In urma cu doua luni nu am accordat prioritate de trecere si am provocat un accident rutier soldat cu daune materiale(cele doua autoturisme ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 3 luni Logan2 Logan2 Pe data 13 sep 2019 mi s a suspendat permisul pentru 90 zile,cu alcoolemie 0,29 in aer expirat,fiind implicat si intr un accident usor,o tamponare usoara ... (vezi toată discuția)