Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas din strainatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas din strainatate

Buna ziua,
In urma decesului bunicului meu, care a fost cetatean roman si german, bunica primeste pensie de urmas din Germania (in Romania nu a solicitat).
Bunica locuieste in Romania, primeste pensie de drept (aprox. 900 lei). Intrebarea este daca pentru aceasta pensie de urmas trebuie platit impozit in Romania. Nu vreau ca la un moment dat sa aflam de la ANAF ca avem de platit diverse sume. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Confuzie impozitare cetatean roman in germania. buna ziua, va ... aquazzura aquazzura Confuzie impozitare cetatean roman in Germania. Buna ziua, Va rog un sfat in urmatoarea problema: Bunica mea a venit acum cativa ani sa locuiasca la mine ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie de urmas! tudorache_alyna tudorache_alyna Buna seara! Bunicul meu a decedat de curand, iar pana la data decesului a beneficiat de pensie de stat in cuantum de aprox. 450 lei si pensie agricola de ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces - suma acordata de casele de pensii juna juna Buna ziua, In urma decesului mamei (02.ian.2016 - Slobozia-Ialomita),am primit suma de 2341 lei. Voiam sa stiu cum se calculeaza, daca este functie de pensia ... (vezi toată discuția)