avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Act neatacabil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Act neatacabil

Buna ziua! Doresc sa achiziționez un apartament pe numele meu,ce act nu poate fi atacat de către concubin si fratele meu? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:21, 4 Februarie 2020
Dna înainte să va gânditi dvs apelați la un avocat sau notar pt o consultație daca vreti sa aflati mai multe informatii.Bunul cumparat înainte de căsătorie este bun dvs propriu.
Varianta cu tatăl nu e ok mai rau va incurcati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua!Am o nelamurire in cazul unei mosteniri si as vrea sa stiu urmatoarele:daca sunt singur la parinti si ai mei sunt despartiti de ceva vreme,mama fiind ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre partaj (urgent) Inginerul9 Inginerul9 Buna ziua, Sunt casatorit de 3 ani de zile si urmeaza din pacate divortul (nu am sa expun motivele) si partajul. Situatia mea: Inainte de casatorie am avut ... (vezi toată discuția)
Mostenire anca_nicoleta anca_nicoleta Buna ziua!Prietenului meu i-a murit tatal in 2001 , mama lui traieste in concubinaj cu un barbat de aproximativ 9 ani si are mutatie in apartamentul lor ... (vezi toată discuția)