avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca 2 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca 2 ore

Buna seara! As dori sa stiu daca legea imi permite sa ma angajez part time, cu un C.M.I. de doar 2h/zi, avand in vedere ca in momentul de fata nu am vreun angajament, nu lucrez, deci, acesta o sa fie singurul contract de munca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 5 Februarie 2020
Buna seara!
Cu siguranta puteti presta activitate cu timp partial, in baza contractului individual de munca.
Potrivit Codului Munici, angajatorul poate incadra salariati cu fractiune de norma prin contracte individuale de munca pe durata nedeterminata sau pe durata determinata,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada mica de proba in timpul somajului iulia1988 iulia1988 Buna seara! As dori sa stiu daca ,in condiitiile in care eu sunt in somaj si am gasit oarecum un loc de munca, exista vreun risc sa lucrez 2-3 zile in ... (vezi toată discuția)
Beneficiez pensie de urmas. doresc angajare adriano007 adriano007 Sunt student , am 18 ani si beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Insa pensia este destul de mica si as dori sa mai lucrez intr-un loc, ... (vezi toată discuția)
Angajare student part-time Geodom2002 Geodom2002 Legislația permite angajarea permanenta a studenților cu program de 2 ore pe zi? (vezi toată discuția)