avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie de proprietari /lege,articol care combate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie de proprietari /lege,articol care combate legea protectiei datelor personale

Daca ca membru al asociatiei de proprietari solicit prin cerere solicit copii dupa contractul de angajare a administratoarei,oamenilor de serviciu,etc,diferite copii dupa alte acte,respectic rapotr cenzor pe 2019 cu ce articol de lege respectiv lege pot sa mi sustin cererile pentru a nu mi se mai raspunde cu legea protejarii datelor personale refuzindu mi se mereu cererile respectiv si de anumite departamente ale primarie invocindu se mereu si mereu protectia datelor personalei!multumesc pentru intalegerea dvs
Cel mai recent răspuns: widad , utilizator 17:07, 12 Februarie 2020
scuze pentru greselile ortografice...raport cenzor....primariei.....personale....etc!multumesc pentru intalegerea dvs
Legea 196/2018

Articolul 28
(1)Proprietarii din condominiu au dreptul sa fie informati in legatura cu toate aspectele ce privesc activitatea asociatiei, sa solicite in scris si sa primeasca copii dupa orice document al acesteia. Proprietarii care solicita copii dupa documentele asociatiei de proprietari vor suporta costul de multiplicare a acestora.
(2)In vederea bunei informari a proprietarilor, asociatia de proprietari amplaseaza la loc vizibil un avizier la care sunt afisate documente, in conformitate cu prevederile prezentei legi.

Articolul 57
Presedintele asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
...................
r)afiseaza la avizier lista contractelor asociatiei de proprietari cu furnizorii de utilitati publice, cu administratorul si cu personalul angajat sau contractual al asociatiei;
s)afiseaza la avizier lista si datele de contact ale institutiilor cu atributii de inspectie si control la care pot fi sesizate eventualele nereguli legate de activitatea organelor de conducere ale asociatiei de proprietari, ale administratorului, respectiv ale membrilor asociatiei.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
latka, moderator
Dupa cum vi s-a raspuns deja, scuze. din partea Presedintelui. Legea il obliga sa dea copii dupa toate documentele Asociatiei la cerere dvs platind contravaloare copiilor xerox
MULTUMESC
asociatia refuza sub diferite motive,iar departamentul asociatii primarie se eschiveaza

Alte discuții în legătură

Administratorul de bloc botezclaudia botezclaudia Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, presedintele blocului refuza sa comunice contul bancar ... ozanaa ozanaa buna ziua, presedintele blocului refuza sa comunice contul bancar pe motiv ca legiuitorul nu a prevazut nici o sanctiune pentru refuzul afisarii / comunicarii ... (vezi toată discuția)
Președinte de asociație de locatari.fișa postului bună seara, ... 666ate 666ate Președinte de asociație de locatari.Fișa postului Bună seara, aș dori să știu atribuțiile unui președinte de bloc. Mulțumesc ! (vezi toată discuția)