avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de colaborare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de colaborare

Buna seara,

Am semnat acum ceva timp un contract de colaborare imobiliara intre firma mea si firma unui alt partener.
Doar ca acest partener nici dupa semnarea contractului de colaborare cu clauze clare de confidentialitate si neocolire nu vrea sa dezvluie cine e cumparatorul sau care cauta anumite tipuri de proprietati.
Intamplator,am aflat de la o terta persoana cumparatorul si acum vreau sa reziliez contractul de colaborare cu actualul partener pentru simplu fapt ca este un om cu care se colaboreaza foarte dificil.

In contract este stipulat faptul ca partenerii nu au voie sa contacteze clientul celeilalte parti,insa eu nu stiu cine e clientul sau (in mod oficial),deci daca l-as contacta efectiv el nu poate dovedi ca l-am cunoscut prin intermediul sau.

Daca as baga firma in insolventa,credeti ca acel contract ar putea sa inceteze sau ar avea putere juridica si asupra administratorului?
M-am gandit sa bag firma in insolventa si sa deschid alta pentru a scapa de acel contract care ma dezavantajeaza in momentul de fata din cauza ca nu exista transparenta.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:52, 10 Februarie 2020
Buna ziua,
Trebuie analizate clauzele contractuale pe care le-ati semnat pentru a va furniza un raspuns corect si complet. Desigur ca puteti rezilia ca regula orice fel de contract insa riscurile la care v supuneti, motivele pentru care poate interveni rezilierea pot fi stabilite numai dupa studierea contractului si a situatiei de fapt concrete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de colaborare MrFB MrFB Buna ziua, Acum cateva luni am semnat un contract de colaborare cu un broker financiar care lucra pentru o companie,Problema este ca dupa semnarea ... (vezi toată discuția)
Clauza de concurenta in contractul de prestari servicii pfa jonnyjon jonnyjon Buna ziua, In contractul incheiat de mine (ca si PFA) cu un client este prezenta urmatoarea clauza: \"Executantul se obligă să nu încheie nici un ... (vezi toată discuția)
Încetare contract management artistic Claude23 Claude23 Bună ziua, Am încheiat în urmă cu 3 ani un contract de management artistic exclusiv cu un manager, pe 5 ani. În contract este specificat faptul că nu ... (vezi toată discuția)