avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sold cu minus pe card de debit?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sold cu minus pe card de debit?

Salut!
In ziua de vineri mi-au intrat niste bani pe paypal, mai precis 2 tranzactii. (1600 de RON si 300 de RON). I-am transferat de pe PayPal pe card si i-am scos de la ATM. Contul de paypal l-am inchis deoarece nu mai aveam nevoie de el. In ziua urmatoare dau sa imi verific contul si vad pe card inca o data cele 2 tranzactii (1600 si 300 de RON). Tot de la paypal dar nu stiu cum ca am inchis contul. Am mers sa scot si banii respectivi. Intre timp am achizitionat ce aveam nevoie pentru masina. Luni dau sa imi verific cardul si vad ca am pe minus suma de 1900 de RON. Cum se poate sa am pe un card de debit cu (-) ? Cu ce sunt eu de vina ca mi-au mai intrat o data banii..
Intrebarea e urmatoarea: se poate intampla ceva? Banii nu o sa ii pun inapoi in cont prea curand, posibil pe viitor in mai multe transe.
Cel mai recent răspuns: Flavv24 , utilizator 21:57, 23 Aprilie 2020
atunci, inseamna ca ii va recupera in timp si asta e.
Acuma ramane sa si depuneti..
Este un obicei de la PayPal (nu stiu de ce, nici cei de la banca nu stiu) de a opri/vira suma de doua ori. Si eu fac foarte multe plati prin PayPal si mi se extrage din cont suma de 2 ori dar dupa cateva zile suma luata in plus mi se intoarce inapoi in cont. Incercati sa discutati cu banca deoarece sunt banii bancii si puteti avea probleme.
M-am inteles cu banca, a spus ca nu e problema ca ii pot depunde in timp.
Pana la urma m-am trezit cu un plic acasa imi care imi solicita sa depun banii in termen de 3 zile. Foarte seriosi si ei :)
Am rezolvat problema, multumesc tuturor pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare atm: mi-a dat bani nesolicitați pe care încă nu i-am restituit. ce este de făcut, și care pot fi consecințele? Mihaileonte Mihaileonte Buna ziua. Va solicit sfatul/ajutorul in urmatoarea problema: In week end, duminica, am iesit cu familia in oras sa luam cina. Inainte sa plec spre casa, ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta la retragere numerar dumitruradu dumitruradu Salutare! Astazi a mers un coleg de apartament sa ridice 300 RON, trimisi de parintii lui, de la BRD. Domnul de la ghiseu, la retragere, i-a dat 300 EURO ... (vezi toată discuția)
Am primit bani in contul meu bancar fara sa fac nici o tranzactie Alexbb Alexbb Buna ziua. Am observat ca in contul meu bancar a aparut o suma nu foarte mica de dolari. Nu trebuia sa primesc bani de la nimeni. Probabil a fost greseala ... (vezi toată discuția)