avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Cum se împart bunurile după decesul concubinul ui? Timp de 23 de ani concubin și în ultimele 7 luni de viata soț.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Camyelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Camyelia , utilizator 22:43, 10 Februarie 2020
Garsoniera a fost dobândită pe parcursul concubinajului
Imi cer scuze de deranj dar nu ma pricep eu am Vb cu un notar si mi a spus că eu ca soție am dreptul 1/4 din garsonieră si de aceea pun aceste intrebari.imi cer din nou scuze daca am deranjat.Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar asa este.
Dacă garsoniera a fost cumpărată de sot, înainte de căsătorie, dvs va revine 1/4, iar copiilor 3/4.
Mulțumesc ptr mesaje

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii unui concubin mostenesc pe celalalt concubin? AurelP. AurelP. Buna ziua. As dori si eu un raspuns la o intrebare mai complicata despre o mostenire. Sper ca am nimerit locul potrivit unde sa intreb fiindca nu sunt prea bun ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare-cumparare floryka floryka Buna ziua si Hristos a inviat! Am o problema putin mai delicata si nu stiu ce pot sa fac.Am un unchi care nu este casatorit si doreste sa-mi lase mie ... (vezi toată discuția)
Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As dori sa va intreb: Daca intr-o familie,fara copii , sotia decedeaza.Ea are trei frati si parintii decedati. Ulterior,moare si ... (vezi toată discuția)