avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... O problema...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

O problema...

Supun atentiei dumneavoastra o problema cu care ma confrunt. Am o societate care din pacate nu prea merge bine in momentul actual. Trebuia sa imi platesc taxele si impozitele insa din cauza lipsei lichiditatilor nu am platit, insa am solicitat primariei ca sunt dispus ca in schimbul datoriei care o am la ei sa le dau in schimb alte bunuri sau sa prestez alte servicii necesare lor. Initial ei au fost de acord insa ulterior au zis ca nu se poate pentru ca nu exista temei legal pentru aceasta compensare. Se poate face ceva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 13:52, 9 Decembrie 2009
Exista o modalitate care este complicata,respectiv darea in plata conform art.175 alin. 1 , alin. 2 din Codul de Procedura Fiscala coroborat cu pct. 2 din Anexa l la Ordinul ministrului finantelor publice nr. 486 / 2007 privind aprobarea Procedurii privind stingerea creantelor reprezentind impozite , taxe si alte venituri datorate bugetului de stat si / sau a creantelor reprezentind contributii sociale administrate de Ministerul Economiei si Finantelor ,deasemeni trebuie o hotarare de consiliu local precum si avizul ministerul finantelor publice,al ministreului muncii .
O procedura tare complicata dar daca vreti neaparat faceti o cerere in baza a ceea ce am invocat si primaria trebuie sa va raspunda .Avizele trebuie sa le scoateti dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra.Nu stiu dac face ata cat fata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dare in plata ContSters24143 ContSters24143 Pentru un debitor aflat in procedura falimentului este necesara cererea lui pt darea in plata(conform Ordinului 486/2007) a unui imobil pt acoperirea ... (vezi toată discuția)
Statul roman pe cf ionut_xlr ionut_xlr Cum se poate scoate statul roman de pe un cf? Terenul nu mai are cladirea pe el (s-a dezmembrat in doua si cladirea este pe celalalt cf). Doresc obtinerea ... (vezi toată discuția)
Eliberare anexa 24 Monica H. Monica H. mai exact in ce baza se elibereaza aceasta anexa 24? este prevazuta si intocmita in baza unui act normativ ceva? pt ca la primaria unui satuc (uitat de ... (vezi toată discuția)