avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Aloolemie 0.04
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Aloolemie 0.04

In urma cu 2 seri am suflat in etilotest iar acesta a indicat o valoare de 0.04 iar agentul mi-a suspendat permisul pentru 90 de zile si am cerut sa fac analize biologice la sange. Din cate stiam eu, exista o toleranta de pana la 0.15 mg/l alcool pur in aerul respirat de la 1 februarie. Pot face contestatie sa-mi recuperez? Sau mai bine astept rezultatele analizelor?
Nu există și nu a existat vreo toleranță. Așteptați rezultatul analizei. Puteți da test pentru reducere la 30 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
latka, utilizator
Daca nu depuneti contestatie, nu rezolvati nimic in eventualitatea in care rezultatul este 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.12 permis suspendat? Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 ... (vezi toată discuția)
Este refuz de prelevare a probelor biologice daca sufli in etilotest? cezarad cezarad Am o mare nelamurire. O persoana (sofer) a fost oprita in trafic si i s-a pus in vedere sa sufle in etilotest. Acesta a suflat si a rezultat 0,58 mg/l alcool ... (vezi toată discuția)
Etilotest 0.27mg/l ContSters435732 ContSters435732 Buna ziua, In data de 23.07.2017 am fost oprit de un echipaj de politie si am fost testat cu etilotestul, rezultand o valoare de 0.27mg/l in aerul expirat. ... (vezi toată discuția)