avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salariu pentru instructor la centru cultural comunal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salariu pentru instructor la centru cultural comunal

Buna ziua ,
Urmeaza sa fiu angajat instructor cultural FUUL - TIME (8 ore/zi) la un centru cultural comunal , Voi raspunde de activitatea muzicala , Am STUDII MEDII - LICEU DE MUZICA (diploma de bacalaureat ) si 22 ANI CONTRIBUTIE LA STAT .
1. lA ce salariu sa ma astept ?
2. Se aplica aceleasi legi ca pentru ansabluri artistice ?
multumesc si o zi buna .
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Sa schimbat legea vali2010eu vali2010eu In 2008 Absolventii de liceu fara diploma de bacalaureat pot solicita certificate de absolvire. Studiile medii le are oricine a absolvit 12 clase, cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Buna seara! pot deveni instructor auto categoria b daca nu am ... AdinaDobre7299 AdinaDobre7299 Buna seara! Pot deveni instructor auto categoria B daca nu am diploma de bacalaureat? Mentionez ca am absolvit liceul, avand profil Mecatronica. Multumesc ... (vezi toată discuția)