avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am primit CItatie.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am primit CItatie.

Buna ziua!

Am avut un accident rutier anul trecut, vinovat fiind eu, am facut constatare amiabila si i-am dat asigurarea (Masina nu e pe numele meu, e masina tatalui meu, are asigurare la Euroins) totul a decurs cum trebuie, asiguratorul a facut constatarea si celalata persoana si-a reparat masina. Dupa cateva luni am primit o instiintare de la Judecatorie in care aveam un dosar cu foarte multe pagini.. unde scria ca Firma care a reparat masina persoanei adica Aliat ii cheama in judecata pe cei de la Euroins iar eu sunt chemat ca si intervenient fortat.. In dosar scrie exact ce suma de bani ar fi trebuit sa plateasca firma de asigurari pentru reparatii si multe alte detalii.
Aparent ei nu vor sa plateasca. Eu am fost la un avocat si el ma ajutat sa fac o Intampinare. Am predat acest document la judecatorie iar de atunci nu s-a mai intamplat nimic, iar acum de cateva zile am primit din nou o Citatie de la judecatorie in care sunt chemat in instanta in calitate de intervenient.
Intrebarea mea este, oare ce ar trebui sa fac, sa vorbesc din nou cu un avocat, sau sa ma duc singur?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 08:23, 13 Februarie 2020
Nu trebuie să mergeți , nici să mai răspundeți la citație. Este doar o procedură.
Pârâtul este Euroinsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in instanta ca intervenient dupa accident auto provocat de mine si rezolvat amiabil Andreiuu101 Andreiuu101 Buna ziua! Am avut un accident rutier in martie, vinovat fiind eu, am facut constatare amiabila si i-am dat asigurarea (Masina nu e pe numele meu, e masina ... (vezi toată discuția)
Proces iuly30 iuly30 daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare? la data de 03082010 ... (vezi toată discuția)
Accident auto catalintarcea catalintarcea Buna ziua. Acum 7 luni am facut un accident rutier in care am fost vinovat si am pledat ca atare la biroul de asigurari, cand am facut hartia de constatare ... (vezi toată discuția)