avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces

daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare?
la data de 03082010 am fost implicat intr/un accident auto vinovat fiind eu.ne am inteles pe cale amiabila am intocmit actele necesare iam dat asigurarea celuilalt sofer pt asi repara masina acesta avand mici pagube vizibile.in data de 24022011 am primit o citatie in care sunt chemat in instanta ca intervenient fortat inprocesul dintre soferul avariat si firma asiguratoare euroins la care aveam la data accidentului asigurare aceasta refuzand sa plateasca repatatiile masinii avariate pe motiv ca in urma expertizei sa constatat ca avariile celor doua masini nu se coroboreaza reciproc.sunt obligat sa ma prezint la proces?care sunt consecintele daca nu ma duc?sunt obligat sa depun intampinare?imi puteti da un model de o astfel de intampinare ca intervenient fortat va multumesc anticipat si va rog sa ma ajutati deoarece sunt foarte speriat de ceea ce se poate intampla
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
iuly30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:53, 9 Aprilie 2011
Ar fi bine sa va exprimati punctul de vedere fata de actiunea in care ati fost introdus ca intervenient fortat ... chiar daca nu va prezentati in instanta e bine sa trimiteti la dosar o intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto iuly30 iuly30 la data de 3.08.2010 am fost inplicat intrun accident de circulatie la intersectia dintre soseaua alexandrie si strada teiusi strazile ne avand semne de ... (vezi toată discuția)
Litigiu casa de asigurari ludeea ludeea Buna ziua, In urma unui accident de masina societatea de asigurari se indreapta in instanta impotriva soferului(asigurat la societatea respectiva ) care a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier loredana b loredana b Bună ziua! În ianuarie anul acesta am avut un accident cu maşina personală în timp ce mergeam la lucru. Maşina a derapat din cauza condiţiilor de ... (vezi toată discuția)