avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Părăsirea locului accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Părăsirea locului accidentului

pt așa zisa părăsire a locului accidentului până la finalizarea cercetărilor se da dovadă cu drept de circulație " prezumția de nevinovăție functioneaza" pe timpul cercetări penale ?!!!
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 11:24, 14 Februarie 2020
Aveti dreptul sa solicitati, dar fara o motivare temeinica a cererii nu aveti nicio sansa.
Asigurati-va apararea.
Prezumția de nevinovăție funcționează pe tot parcursul procesului penal. Dovada se dă fără drept de circulație. Sunt cazuri în care se poate părăsi locul accidentului fără a fi infracțiune,

papamarian3@gmail.com a scris:

pt așa zisa părăsire a locului accidentului până la finalizarea cercetărilor se da dovadă cu drept de circulație " prezumția de nevinovăție functioneaza" pe timpul cercetări penale ?!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie cu deces eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie,din nefericire a decedat o persoana aflata in masina. La fata locului am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)
Recuperare permis florinio29 florinio29 buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei ... (vezi toată discuția)