avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rectificare declaratie ptr plata CAS, PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rectificare declaratie ptr plata CAS, PFA

Buna ziua, as dori sa cer ajutorul in ceea ce priveste completarea declaratiei unice ptr pfa. Atunci cand am completat declaratia nu am inteles cum se completeaza partea cu contributia la asigurari sociale, si din greseala am bifat ca doresc sa cotizez pentru pensie un procent mai mare, procent care din cate am inteles ulterior era optional. As putea sa rectific optiunea? Vorbim de anul 2018 si 2019. Din iulie 2018 nu am mai realizat venituri pe PFA, si totusi mi-au venit sume enorme de plata pentru pensie. Atunci mi-am si dat seama ca trebuie sa fie o greaseala de completare a declaratiei unice. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristy1110 , utilizator 16:14, 21 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am facut rectificare pe 2019 , dar pina la sfarsitul anului si a iesit alta recipisa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru pfa cu norma venit si pensionar maria295 maria295 Buna ziua - ce taxe (obligatorii si optionale ca procent) se platesc de catre un PFA cu Norma de venit de 26000lei in 2019 daca din 17 Mai 2019 este si ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un pfa dinudoina02 dinudoina02 Buna ziua, trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un PFA pentru anul 2019. Sumele declarate initial au fost achitate in termen si s-a beneficiat de ... (vezi toată discuția)