avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am depus o plângere cu amenințări și am dus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am depus o plângere cu amenințări și am dus și înregistrarea și după am retras plângerea mai am vreo șansă să merg la politie sa redeschidă dosarul va mulțumesc

Bună dacă am retras plângerea penala pt amenințare de la politie pot în cinsprezece zile sa ma răspândesc sa redeschidă dosarul va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 14 Februarie 2020
nu. Daca v-a amenintat din nou, depuneti alta plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate redeschide cineva o plângere penală care a fost închisă ... ceavee ceavee Poate redeschide cineva o plângere penală care a fost închisă anul trecut.adica și a retras plângerea singur Iar acum mă amenință ca face cerere ... (vezi toată discuția)
Abuzul de putere, abuzul in serviciu, nedreptate roibu001 roibu001 Salut, va rog foarte mult sa ma ajutati. Am o vecina care este handicapata si mintal dar si fizic,mereu se cearta cu mine asta pentru ca este ...bonlava,ea a ... (vezi toată discuția)
Minor lovit de persoana cu dosar penal - retras plangere - din nou amenintat georgianagm georgianagm Buna ziua, Va rog mult sa ma indrumati in urmatoarea situatie: Sora mea este minora, fostul ei prieten a batut-o acum 3 luni deoarce ea nu a mai vrut sa ... (vezi toată discuția)