avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Diverse
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Diverse

Buna ziua. As dori sa stiu dacă exista o lege care interzice strangerea de bani ptr școală, doamnele profesoare si altele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 16 Februarie 2020
Legea educatiei nationale si Regulamentul scolii.
Sintagma «fondul clasei/scolii» nu exista in legislatia ce reglementeaza organizarea si functionarea sistemului national de invatamant.

"Comitetul de părinți poate decide să susțină, inclusiv financiar prin asociația de părinți cu personalitate juridică, cu respectarea prevederilor legale în domeniul financiar, întreținerea, dezvoltarea și modernizarea bazei materiale a clasei. Hotărârea comitetului de părinți nu este obligatorie" prevede Regulamentul-cadru de organizare si funcționare a unitatilor de invatamant preuniversitar, ce a fost aprobat prin Ordinul Ministerului Educației Nationale si Cercetarii Stiintifice nr. 5079/2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul clasei este legal? MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua As vrea sa stiu daca este legal fondul clasei. Unui prieten i s-a cerut sa achite la gradinita 120 lei pentru acest fond. Va multumesc (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile unui profesor? Carmen_937 Carmen_937 Care sunt drepturile și obligațiile unui profesor? (vezi toată discuția)
Cheltuire fonduri comitet reprezentativ parinti ioanamir ioanamir Buna seara. La gradinita unde e copilul meu exista un Comitet Reprezentativ al Parintilor (CRP), fara personalitate juridica si fara un regulament de ... (vezi toată discuția)