avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa

Buna ziua
Raportat la anul 2020, socrul meu a murit acum 25 de ani, acum 10 ani a murit si cumnatul meu care avea un copil de 6 ani la deces.
Cumnata s-a recasatorit la un an dupa decesul sotului parasind impreuna cu copilul casa parinteasca in care locuia cu soacra mea.
Intrebarea este : poate soacra mea sa vanda casa si terenul aferent ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:25, 15 Februarie 2020
Trebuie intai sa se dezbata succesiunea dupa socru, mostenitori- soacra, sotul dvs si mostenitorii cumnatului, apoi sa faca partaj, sa plateasca sulte mostenitorilor si apoi , poate vinde.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nico77 nico77 In primul rand, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si iata ca revin cu o noua intrebare. Sunt casatorita de 6 ani si locuiesc in apartament ... (vezi toată discuția)
Cum se face mostenirea? MarialuNan MarialuNan Buna ziua. Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ... (vezi toată discuția)
Mostenire sagetator1 sagetator1 buna ziua Am o intrbare daca ma puteti ajuta in legatura cu mostenire ......deci acum cam 40 de ani a murit tatal sotului {adica socrul] ,sotul meu fiind ... (vezi toată discuția)