avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... desfiintare sas acces trecere hala productie - depozit
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

desfiintare sas acces trecere hala productie - depozit

Desfiintarea unui sas acces (50 mp cu usi glisante) hala productie - depozit, mentionat in scenariu securitate la incendiu, presupune actualizare scenariu si autorizatie incendiu?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:25, 15 Februarie 2020
Inainte de a desfiinta SAS-ul trebuie sa obtineti avizul ISU-psi, obligatoriu. Personal nu cred sa obtineti avizul, daca in materialul cu riscuri profesionale este nominalizat si evaluat riscul de incendiu si/ sau explozie si/sau combustie. SAS-ul are rol sa nu se propage un eventual incendiu dintr-o parte in alta. Daca veti obtine avizul trebuie actualizate scenariul la incendiu si autorizatia PSI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizstiu psi/ isu gld1 gld1 Buna ziua. Intrebarea mea ar fi daca este nevoie de autorizatie psi/ isu pt o hala de 246 mp in care se desfasoara activitate de productie, mai exact tamplarie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu ginitza ginitza Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: fabrica cu domeniu de activitate productie, doreste sa isi deschida un punct de lucru intr-o hala in care isi ... (vezi toată discuția)
Paleti non euro tratati ignifug? TuRa TuRa Buna ziua, Exista o lege care precizeaza ca paletii NON euro depozitati intr-un depozit trebuie obligatoriu tratati ignifug? (industria automotiv) Exista asa ... (vezi toată discuția)