avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adresa itm sector 1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adresa itm sector 1

buna ziua. vreau sa aflu adr itm sect 1 eventual un nr de tel.vreau sa stiu unde se afla cartea mea de munca.patronul spune ca e la itm .cei de acolo nu o gasesc.mi se pare bataie de joc.vreau sa fac o sesizare.ajutati-ma,:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:45, 19 Septembrie 2018
Depuneti sesizarea online
[ link extern ]
Faceti o sesizare si la Inspectia Muncii la adresa de mail petitii@inspectiamuncii.ro aflata pe site-ul httpp://www.inspectmun.ro/Adrese/adrese.html
Buna ziua ,am pierdut cartea de munca ,dar am prima pagina trasa la zerox nr de serie Bf nr 0458518 ..am fost la ICM si nu am gasito ..si la casa pensiei...unde urmeaza sa ma interesez ptr.cartea de munca.. va multumesc frumos..
AM SCRIS GRESIT LA,, ITM,,,
La fostul dvs angajator unde ati lasat-o sau la detinatorul legal al arhivei acestuia daca nu mai exista angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime Qwerty2010 Qwerty2010 Am lucrat pana in August 2010 la o firma din Bucuresti. Acum am nevoie de adeverinta de vechime de la aceasta firma iar problema este ca nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Somaj R3b0rn R3b0rn Buna ziua! De curand mi-a incetat perioada in care beneficiam de indemnizatie pentru cresterea copilului si am depus actele necesare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)