avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecată

Am moștenit un apartament de pe urma tatălui meu . După succesiune am aflat că avea datorii la intrtinere pe car le-am achitat integral. Acum asociația de proprietari mi-au dat o hotărâre civilă din care reiese că tatăl meu a fost dat in judecată de către asociație și are de platit cheltuieli de judecată și onorariu avocat hotărârea este din decembrie 2018. Apel nu mai pot face . Mă poate obliga pe mine să plătesc acele cheltuieli de judecată ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:21, 18 Februarie 2020
Buna seara,
Desi moral nu e de dorit, legal .... va pot obliga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată persoană decedată Andy71 Andy71 Am moștenit un apartament de pe urma tatălui meu . După succesiune am aflat că avea datorii la intrtinere pe car le-am achitat integral. Acum asociația de ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune laur2013 laur2013 buna seara, in ce conditii pot deschide succesiune daca suntunicul fiu, insa mama meatraieste? (vezi toată discuția)
Restantier laintretinere Raileanu Eugenia Maria Raileanu Eugenia Maria Proprietarul a murit ( tatăl baiatului). Succesiunea nu s-a făcut. Locuiește baiatul fiind elev. Mama băiatului este plecată în Belgia. Îl trimite bani ... (vezi toată discuția)