avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecată persoană decedată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecată persoană decedată

Am moștenit un apartament de pe urma tatălui meu . După succesiune am aflat că avea datorii la intrtinere pe car le-am achitat integral. Acum asociația de proprietari mi-au dat o hotărâre civilă din care reiese că tatăl meu a fost dat in judecată de către asociație și are de platit cheltuieli de judecată și onorariu avocat hotărârea este din decembrie 2018. Apel nu mai pot face . Mă poate obliga pe mine să plătesc acele cheltuieli de judecată ? Sau redeschide proces asociația ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 04:18, 19 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,daca acceptați moștenirea tatălui dvs acceptați atat activul adică bunurile ce compun succesiunea cat și pasivul adică datoriile defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată Andy71 Andy71 Am moștenit un apartament de pe urma tatălui meu . După succesiune am aflat că avea datorii la intrtinere pe car le-am achitat integral. Acum asociația de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditul unei persoane decedate? n_aly_e n_aly_e Buna ziua, Tatal meu avea un credit de nevoi personale fara ipoteca in derulare, contractat anul trecut, fara coplatitor sau girant. La data respectiva, banca ... (vezi toată discuția)
De ce se mostenesc datoriile unor carduri de credit ? gina tudor gina tudor Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Tatal meu a murit pe 31 decembrie 2009 , si a avut 2 carduri de credit fara asigurare , la TBI si la EFG . ... (vezi toată discuția)