avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdere permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdere permis auto

Am pierdut permisul auto pot sa trimet pe cineva în România sa mi-l facă sunt în Italia și vreau sa știu dacă se poate sa trimit pe alt cineva multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 19 Februarie 2020
Este necesar sa inchietai procura notariala prin care sa mandatati un tert sa desfasoare demersurile necesare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculări Vehicule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis expirat selon selon o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)
Permis furat Myrko Myrko Buna ziua as avea o intrebare mi sa furat portofelul cu actele in el printre unele permisul de conducere... locuiesc in italia si am cetatenie italiana doar ca ... (vezi toată discuția)