avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparații fațadă casă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparații fațadă casă

Bună ziua,
Locuiesc intr-un imobil P+1,eu la etaj. La parter, am un vecin extrem de dificil. Fațada casei s-a degradat în timp, mai ales la etaj. În plus, am nevoie sa fac și izolație exterioara. Vecinul nu are nimic împotriva sa realizez lucrarea, numai ca nu îmi da voie sa montez schela. În plus, pe lângă zidurile casei are tot felul de magazii improvizate, și una din ele împiedică montarea schelei.Terenul este în indiviziune. Imi spune sa fa lucrarea cu scara sau cu alpiniști.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:11, 19 Februarie 2020
Daca problema consta numai in schela,cautati operator economic care executa modernizarea si eficientizarea cladirii cu alpinisti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare fatada bloc olix olix Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Locuiesc la etajul 3 din 4 si doresc sa renovez fatada apartamentului meu. Varianta cu schela este exclusa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Presedintele de scara nu permite accesul pe terasa blocului ContSters241638 ContSters241638 Am un prieten care doreste sa termo-izoleze exteriorul aparartamentului insa presedintele blocului nu ii permite accesul pe terasa blocului pentru a ancora ... (vezi toată discuția)