avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plangere
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plangere

Salutare, inainte sa platesc un avocat m am decis sa pun o intrebare aici
I am oferit acces-ul la o adresa de e mail unui prieten iar acesta a lasat la randul lui o alta persoana fara acordul meu, acesta a schimbat adresele de recuperare iar eu nu imi mai pot accesa contul , am incercat sa discut amiabil dar nu primesc acordul de a intra si a verifica si modifica adresele, vreau sa depun o plangere vreau sa stiu daca ar trebui sa i acuz de abuz de incredere sau de violarea secretului corespondentei sau de ce anume. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Florinel1999 , utilizator 00:32, 22 Februarie 2020
Daca este adresa de e-mail de la providerul de internet, puteti schimba singur parola e-mailului, prin website sau prin a da telefon la serviciul tehnic al providerului.
Este o adresa de e-mail creata de mine dupa ce a fost stearsa de cei de la yahoo pentru inactivitate banuiesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Parola e-mail alecsx_ro alecsx_ro Buna ziua, Cineva mi-a schimbat parola de la contul de e-mail webmail Yahoo. Cel mai probabil folosindu-se de Password Recovery. Este adevarat ca probabil a ... (vezi toată discuția)
Violare secret corespondenta ContSters127775 ContSters127775 in timpul casatoriei eu si sotia mea am creeat doua adrese de messenger(ex. dumitrescu_elena@yahoo.com si dumitrescu_dan@yahoo.com). amundoua adresele incep ... (vezi toată discuția)