avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum aflăm numele personalului medical de la Salvare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum aflăm numele personalului medical de la Salvare

Numele personalului medical posibil implicat intr-un caz de malpraxis il obtine Comisia de monitorizare sau Colegiul medicilor către care se face sesizarea sau trebuie obținut de către reclamat?(fac precizarea că Serviciul Ambulanță nu pune aceste date la dispoziția familiei pacientului invocând confidențialitatea din Legea 46/2003., Dacă pacientul a decedat cum se pot obține datele necesare depunerii unei sesizări de malpraxis?)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:32, 26 Februarie 2020
Apartinatorii ,rudele,prin reprezentant legal=avocat au dreptul sa solicite oficial autoritatilor in drept pentru comunicare date relevante
Nu mai deschideti aceeasi discutie in mai multe sectiuni de forum.
Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Instanta de judecata poate solicita serviciului de ambulanta sa nominalizeze persoanele.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Va multumesc, daca răspundeați asa de prima data, nu mai deschideam intrebari ulterioare. Va multumesc, deci doar daca acționez în judecată pot afla numele? Dar, în acest caz, pe cine acționez în judecată daca in prealabil nu cunosc numele ??
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
Cornelissa, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti actiona in instanta serviciul de salvarea. Anterior este bine sa cereti in scris sa va precizeze numele celor care s-au deplasat.
Banuiesc ca nu ati citit cu atentie link-ul indicat de mine in mesajul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis, onorariu expert, expertiza medicala iulyu_s iulyu_s Sesizarea Comisiei de Monitorizare si Competenta Profesionala pentru cazurile de malpraxis din cadrul unei directii de sanatate publica este un pas obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Expertiza medicala in caz de malpraxis george_adi110 george_adi110 Unde pot afla mai multe informati despre desfasurarea unei expertize medicale in caz de malpraxis? ( cui trebuie adresata cererea, cine decide efectuarea unei ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Nicoleta3332 Nicoleta3332 Bună ziua! La inceputul lunii noiembrie m-am adresat la un cabinet stomatologic cu o problemă la o masea. Mi s-a facut extractia de nerv si plombarea ... (vezi toată discuția)