avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai pot face ceva? - țeapă auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai pot face ceva? - țeapă auto

Salut. Acum o saptamana am luat o masina, prima mea masina, de pe olx.

M-am intalnit cu asa-zisul proprietar, am vazut masina, mi-a zis că masina a fost adusa de el din Germania, că are dubla cetatenie... invatase lectia pe de rost. Masina are numere rosii provizorii. Pe brieful mare e trecut x proprietar, pe cel provizoriu altul. A zis că poate oricine sa ia numere rosii. Actul de vanzare este intre mine si y, dar intre proprietarul de pe brief si el nu am act de vanzare si ma tot duce cu vb că mi-l dă, că îl are etc.

Am luat teapa, stiu, dar mai pot face ceva?

- nu mai scrieți cu k și cu prescurtări! -
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Narcisa_ , utilizator 10:12, 28 Februarie 2020
Faceți o plângere penală pentru înșelăciune.
posibil sa fiti luat teapă, era bine daca v-ati fi dus cu vanzatorul masinii la un birou copiat acte, acolo persoana care facea actele de instrainare a masinii, verifica actele de vanzare a masinii, si daca ceva era in neregula, nu ar fi trecut la procedarea de intocmire a actelor de vanzare-cumparare. In felul acesta, erati sigur ca nu ati luat teapa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina adusa din germania, numere rosii NeamtuA NeamtuA Buna ziua, Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)