avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sume incasate necuvenit
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sume incasate necuvenit

Cum se pot recupera sume incasate necuvenit in cazul unui salariat care cumuleaza in cadrul aceleiasi institutii, in sector bugetar.Sumele incasate necuvenit,provin de la plata concediului de odihna la functia de cumul.Intrebarea mea este, se recupereaza suma in brut sau ne? Va multumesc,zi buna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Februarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare sume necuvenite sofronieroxana sofronieroxana Cum se pot recupera sume incasate necuvenit in cazul unui salariat care cumuleaza in cadrul aceleiasi institutii, in sector bugetar.Sumele incasate ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea intrebare.: cum se calculeaza suma pe care trebuie ... dangabi78 dangabi78 Am urmatoarea intrebare.: Cum se calculeaza suma pe care trebuie sa o restituie un salariat pentru sporul de control financiar preventiv incasat necuvenit? ... (vezi toată discuția)
Concediu aferent anului 2014 ramo1305 ramo1305 Buna ziua, o intrebare referitoare la concediul aferent anului 2014: Este in regula daca angajatii unei firme si-au consumat deja concediul aferent anului ... (vezi toată discuția)