avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare sume necuvenite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare sume necuvenite

Cum se pot recupera sume incasate necuvenit in cazul unui salariat care cumuleaza in cadrul aceleiasi institutii, in sector bugetar.Sumele incasate necuvenit,provin de la plata concediului de odihna la functia de cumul.Intrebarea mea este, se recupereaza suma in brut sau ne? Va multumesc,zi buna.
Cel mai recent răspuns: sofronieroxana , utilizator 14:37, 2 Martie 2020
Se recupereaza salaiul net fie printr-un acord incheiat cu salariatul , conform art.254 C.mun., fie printr-o actiune in instanta.
VA MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume incasate necuvenit sofronieroxana sofronieroxana Cum se pot recupera sume incasate necuvenit in cazul unui salariat care cumuleaza in cadrul aceleiasi institutii, in sector bugetar.Sumele incasate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna necuvenit MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am un angajat care in luna ianuarie a efectuat 10 de zile de concediu de odihna. Pe data de 15 februarie ii inceteaza contractul de munca. Cum ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea intrebare.: cum se calculeaza suma pe care trebuie ... dangabi78 dangabi78 Am urmatoarea intrebare.: Cum se calculeaza suma pe care trebuie sa o restituie un salariat pentru sporul de control financiar preventiv incasat necuvenit? ... (vezi toată discuția)